Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Primăria Constanța anunță că sunt în curs de reamenajare alte 10 locuri de joacă

Published

on

locuri de joaca ()

Primăria Constanța anunță că lucrează pentru ca în fiecare cartier să existe locuri de joacă, iar cele care au fost desființate să fie reamenajate cu echipamente moderne și să poată fi folosite în siguranță.

„În momentul de față, sunt în curs de reamenajare 10 locuri de joacă, iar la 2 dintre ele astăzi au fost aduse și se montează elementele de joacă. Mai exact, vorbim despre spațiul din zona de agrement de pe strada Brizei și din parcul din cartierul Poarta 6. În paralel, celelalte 8 locuri sunt în diferite stadii de execuție. Se lucrează la infrastructură pe strada Arcului/strada Progresului, bl. D1, strada Arcului/strada Liliacului (b-dul Aurel Vlaicu bl. D1), strada Progresului nr. 7, b-dul I.C. Brătianu bl. PAV 6, Parc Doraly, strada Solidarității/strada Prieteniei bl. H1, b-dul 1 Mai, bl. H18, aleea Alexandru Gherghel bl. DE 22/DR 13. 

Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se amenajează ziduri de sprijin pentru siguranța celor mici acolo unde este cazul, se toarnă pat de nisip, piatră, se montează elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă.“, informează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions