Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța caută inspectori pentru Direcția Gestionare Servicii Publice. Vezi cerințele

Published

on

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd.Tomis nr.51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante din cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice, astfel:

1.Inspector clasa I, gradul asistent (1post)- Biroul Siguranta Circulatiei Urbane și Parcari. Condiţii: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, economice, ingineresti, administratie publica, minim 1 an vechime în specialitatea studiilor.

2.Inspector clasa I, gradul superior (2 posturi)- Serviciul Gestionare Spatii Verzi. Condiţii: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, economice, ingineresti, administratie publica, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 17.12.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 19.12.2018, ora 14:00.

Advertisement

Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions