Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța caută să închirieze un spațiu administrativ

Published

on

Primăria municipiului Constanța cu sediul în Constanța, bulevardul Tomis, nr.51, organizează o consultare a pieței în vederea închirierii unui spațiu administrativ cu destinația de birouri pentru desfășurarea activității unor compartimente  din cadrul Primăriei municipiului Constanța.

Potrivit documentației, Primăria vrea să închirieze un spaţiu administrativ cu destinatia de birouri pentru desfășurarea activității Direcției Generale Urbanism și Patrimoniu, cu suprafaţa cuprinsă între 70 și 80 mp.

„Spaţiul este necesar întrucât s-a constatat o aglomerare a angajaților care își desfășoară activitatea în sediul central al Primăriei municipiului Constanța situat pe Bdul. Tomis nr. 51. O parte din inspectorii direcției mai sus menționate își desfășoară activitatea în sediul central al Primăriei municipiului Constanța din Bdul Tomis nr. 51 și o parte în sediul din str. Ecaterina Varga nr. 25.“, notează Primăria.

Autoritatea locală mai notează și faptul că spațiul trebuie să fie în apropierea sediului Primăriei municipiului Constanta, respectiv bd. Tomis nr. 51, (distanța să poată fi parcursă în 5-10 minute de mers pe jos).

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions