Connect with us

Administratie

Primăria Constanța cere acordul de mediu pentru reamenajarea spațiului public din zona Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Published

on

parc oleg danovski

Primăria Constanța anunță că a depus documentația pentru solicitarea acordului de mediu în vederea reamenajării spațiului verde din zona Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

„UAT MUNICIPIUL CONSTANŢA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski”, obiectiv amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii nr. 23, Constanța, judeţul Constanţa şi la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, Str. Ştefan Mihăileanu nr. 10, în zilele de luni-vineri, între orele 9-12.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii nr. 23, Constanţa, Judeţul Constanţa.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta