Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța cumpără arbori decorativi. Achiziția, evaluată la peste 130.000 de lei

Published

on

Primăria Constanța anunță intenția de achiziție a arbori decorativi, conform datelor anunțului “Furnizare arbori decorativi Prunus Serrulata, cultivar Kanzan pentru municipiul Constanţa”.

Conform anunțului, administrația municipală din Constanța ar urma să cumpere 159 de bucăți, toate având caracteristicile tehnologice minimale ale produselor din caietul de sarcini.

Valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 134 095,83 lei fără TVA.

Durata contractului: 12 luni de la data înregistrării şi semnării acestuia de către ambele părţi.

Advertisement

Criteriul de atribuire: ,,prețul cel mai scăzut” .

Data limită primire oferte: 27.02.2020, ora 23:59.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro; Număr telefon contact: 0241.488.157.

Informatii suplimentare: Operatorii economici pot solicita clarificari anterior depunerii ofertelor, pana la data de 25.02.2020 pe adresa de e-mail daniela.bucur@primaria-constanta.ro.

foto: ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions