Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Primăria Constanța cumpără camere video cu sistem fotovoltaic

Published

on

Primăria Constanța a semnat un contract de furnizare camere video cu sistem fotovoltaic, echipamente de stocare și vizionare. Valoarea contractului se ridică la 179.139 de lei cu TVA, iar firma care va livra echipamentele video este AC Comfort & Safety Systems SRL, din București. Obiectul contractului îl constituie achiziționarea și instalarea unor echipamente care să asigure supravegherea permanentă a locațiilor vulnerabile a obiectivelor aflate în administrarea Primăriei Constanța. Echipamentele de supraveghere se vor instala în cutii cu rezistență la intemperii.

„Camerele video trebuie să permită stocarea locală a imaginilor astfel încât în cazul pierderii comunicației cu serverul central din centrul de supraveghere/monitorizare, acesta să funcționeze în configurație stand-alone.

În vederea stocării înregistrărilor video, camerele de supraveghere vor fi prevăzute cu slot microSD pentru card de memorie de minim 256 GB, iar fiecare cameră va fi dotată cu un card de memorie de minim 128 de GB.

doc camere video doc camere video doc camere video doc camere video

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions