Connect with us

Administratie

Primăria Constanța îi îndeamnă pe cetățeni să nu își facă program de Paște: va oferi un party stradal!

Published

on

Primăria Constanța îi îndeamnă pe constănțeni să nu își facă program în 24 aprilie, pentru că s-au gândit ei la toate. În acest sens, Primăria spune că va oferi un party stradal.

„Nu vă faceți program pe 24 aprilie, pentru că noi ne-am gândit la toate. Vă propunem să vă petreceți ziua de Paște într-un mod inedit. După ce ați petrecut timp cu cei dragi și ați savurat cele mai gustoase bucate, ce-ar fi dacă ați veni la un party stradal? De la ora 16:00, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Ferdinand și Traian, locul deja consacrat de întâlnire al tuturor, devine o scenă imensă.

Responsabili cu muzica vor fi băieții de la DU MAD+KOV și DJ MK33.

Organizatorii au pregătit surprize și pentru pasionații de călătorii urbane: o paradă de scutere Vespa, organizată de Comunitatea deținătorilor de scutere Vespa din Constanța. Apoi, scuterele vor fi parcate, astfel încât cei prezenți să se bucure de aceste mici bijuterii, elegante, moderne și retro în același timp. Atmosfera de festival va fi întregită de un spectacol deosebit de lumini. Nu ratați, așadar, petrecerea primăverii: 24 aprilie, ora 16:00, bulevardul Tomis!

Advertisement

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța și Zoom Beach. Vă propunem să vă petreceți ziua de Paște într-un mod inedit. Dupa ce ați petrecut timp cu cei dragi și ați savurat cele mai gustoase bucate, ce-ar fi dacă ați veni la un party stradal? De la ora 16:00, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Ferdinand și Traian, locul deja consacrat de întâlnire al tuturor, devine o scenă imensă. Responsabili cu muzica vor fi băieții de la DU MAD+KOV și DJ MK33. Organizatorii au pregătit surprize și pentru pasionații de călătorii urbane: o paradă de scutere Vespa, organizată de Comunitatea deținătorilor de scutere Vespa din Constanța. Apoi, scuterele vor fi parcate, astfel încât cei prezenți să se bucure de aceste mici bijuterii, elegante, moderne și retro în același timp. Atmosfera de festival va fi întregită de un spectacol deosebit de lumini. Nu ratați, așadar, petrecerea primăverii: 24 aprilie, ora 16:00, bulevardul Tomis! Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța și Zoom Beach.“, notează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement