Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța ne anunță că a „construit noi locuri de parcare“

Published

on

Primăria Constanța a anunțat că a amenajat o nouă parcare pe strada Traian, în spatele blocului AR 2. Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenului eliberat de garaje. Au fost montate borduri noi, suprafața carosabilă a fost recondițioantă prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură) iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. De asemenea, trotuarele au fost reabilitate iar în perioada următoare spațiul verde va fi reamenajat, notează sursa citată.

În paralel, au fost demarate lucrările de pregătire a terenului pentru o nouă parcare situată pe amplasamentul unor foste garaje dezafectate. Este vorba despre parcarea situate pe strada Arcului, în spatele blocului F6 din cartierul Km 4-5, unde se lucrează la refacerea suprafețelor în 2 zone distincte. Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului, mai notează sursa citată.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions