Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța oferă aproape 2,5 milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor la construcția noului CET

Published

on

cet

Primăria Constanța a publicat un anunț privind achiziția serviciului de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții „Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța”.

„Obiectul contractului îl reprezintă urmărirea activităților de proiectare și execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii ”Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța”, din punct de vedere cantitativ şi calitativ“, se arată în anunț.

Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 2.070.000 de lei fără TVA sau 2.463.300 de lei cu TVA.

„Serviciul care face obiectul prezentei documentații de atribuire vizează: • îndeplinirea rolului de supervizare, respectiv administrarea și gestionarea contractului de execuție lucrări, inclusiv serviciul de proiectare pentru obiectivul de investiţii ”Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța” care face obiectul serviciilor solicitate în limita capacităților/responsabilităților delegate supervizorului de către UAT municipiul Constanța, pentru a asigura de către supervizor a condițiilor și termenilor contractuali asociați, a cadrului legislativ și legislației naționale, precum și a bunelor practici. • supervizarea lucrărilor de execuție, inclusiv cele de proiectare și a tuturor celorlalte activități conexe pentru aprobarea materialelor, echipamentelor și execuției, astfel încât să se asigure că este atinsă o calitate înaltă a construcției în intervalul de timp și bugetul stabilite. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de de 20 de zile. Autoritatea contractantă răspunde solicitărilor de clarificări cu 11 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.“, se mai arată în anunț.

Advertisement

Proiectul, „Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța”, depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență vizează reducerea nivelului de dioxid de carbon din atmosferă. Prin acest proiect se asigură construcția unei unități de producţie a energiei termice și electrice în cogenerare de înaltă eficiență în sectorul încălzirii centralizate, cu utilizarea gazului natural, cu posibilitatea viitoare de a introduce în amestec hidrogen produs din resurse regenerabile (hidrogen verde). Acesta va fi construit în curtea vechiului CET, iar capacitatea instalată în cogenerare de înaltă eficienţă pe gaz va fi de 97 MW.“, informează Primăria.

Valoarea totală estimată a lucrărilor de proiectare și execuție se ridică la 588.257.505 de lei fără TVA sau 700.026.430 de lei cu TVA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions