Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța organizează mega-petrecere de 1 iunie pe stadionul „Gheorghe Hagi“

Published

on

Primăria Constanța anunță organizarea unui nou eveniment care să sărbătorească din nou câștigarea titlului de campioană a României la fotbal de către Farul.

„„În curând, din nou Acasă!”, un nou eveniment spectaculos organizat pentru toți constănțenii! Pe 1 iunie, toți constănțenii se întâlnesc pe stadionul Farul din Constanța! Începând cu ora 13:00, cei mici, dar si cei mari, sunt invitați la un eveniment cu și despre fotbal! Vor fi surprize, concursuri, premii, mascote, muzică bună asigurată de 3 Sud Est, Discoteka și Guess Who. Așa cum în fotbalul adevărat se pune mult suflet și fiecare secundă contează, la fel și pe 1 Iunie, la evenimentul organizat de Primăria Constanța și Farul Constanța, fiecare moment petrecut pe stadion va fi unul de suflet, plin de emoție. Să nu uităm că fotbalul ne unește, ne aduce pe toți împreună și „Farul suntem toți!”.“, informează Primăria.

afis eveniment hagi

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions