Politica

Primăria Constanța plătește 10.000 de lei pentru găzduirea site-ului de promovare al zonei turistice Constanța – Mamaia

apr. 13, 2017 Mihaela Tîrpan

Primăria Municipiului Constanța organizează selecție de oferte pentru achiziția de găzduire a web-site www.Constanta-Turistica.Ro aferent proiectului “Constanța, primul pas în lunga ta călătorie – promovarea zonei turistice Constanța – Mamaia”, cu respectarea caietului de sarcini nr. 48544/10.04.2017.

Valoarea estimată a contractului este de 8.333 lei fără TVA, iar condițiile tehnice dar și celelalte informații pentru cei interesați pot fi obținute până Serviciul Informatizare din cadrul administrației municipal Constanța. De altfel, oferta va fi transmisă, conform anunțului aferent proiectului, până la data de 18.04.2017, ora 16.00, scanată la adresa de email informatizare@primaria-constanta.ro.

Din criteriile de adjudecare reies următoarele: atribuirea contractului de achiziție se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”, cerințele impuse prin caietul de sarcini fiind considerate cerințe minimale și obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta. Plata se va face lunar în termen de 15 zile de la data înregistrării facturii la sediul beneficiarului.

Comments

comments