Connect with us

Politica

Primăria Constanța plătește 1,3 milioane de euro pentru WC-uri ecologice

Published

on

Primăria municipiului Constanța a postat pe pagina de SEAP un anunț (nr. 180396/04.08.2017) prin care informează că i-a fost atribuit firmei ENVIROTECH SRL proiectul “Serviciul de instalare si intretinere cabine de toalete ecologice in municipiul Constanta”.

Conform datelor oferite de pagina electronică a achizițiilor publice, anunțul implică încheierea unui acord cadru, iar obiectul serviciului îl constituie instalarea și întreținerea zilnică a cabinelor de toaletă ecologice în scopul asigurării și menținerii igienei parcurilor și a zonelor aglomerate pe tot parcursul anului, cu precădere în sezonul cald, dar și în perioadele cu festivități în municipiul Constanța.

Suma pe care firma ENVIROTECH SRL o primește pentru aceste servicii se ridică la valoarea de 5,839,562 de lei. Tipul procedurii este licitație deschisă, iar criteriul de aribuire este prețul cel mai scăzut. De asemenea, data atribuirii contractului este 3.07.2017.

Cine este ENVIROTECH SRL?

Firma ENVIROTECH SRL desfășoară activități și servicii de decontaminare, iar administrator este Dănuț Florescu. Conform Vrăjitorul.eu, Dănuț Florescu a fost asociat în această firmă cu Radu Merlă, soțul Ani Merlă, director al Direcției Programe și Dezvoltare din cadrul Primăriei municipiului Constanța. Radu Merlă a fost asociat în această firmă în perioada 2006-2010. S-a retras pe data de 26.10.2010.

Acum, potrivit aceluiași Vrajitorul.eu, Radu Merlă este implicat, împreună cu Dănuţ Florescu, în SC Prunus, Oil Depol Service, Petroline, Bytech Computers, Ecoserv Co SRL, Ambient Car Wash SRL şi Motor-Sport SRL.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!