Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța plătește peste 100.000 de lei pentru dirigenția de șantier a proiectului “Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a orașului”

Published

on

Primăria Constanța anunță că intenționează să achiziționeze servicii de supervizare a lucrărilor prin diriginți de șantier pentru obiectivul “Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”.

Conform documentului public pe care îl puteți vizualiza pe pagina de internet a Primăriei municipiului Constanța, achiziția va fi una directă iar valoarea estimată fără TVA se ridică la suma de 131.700,00 lei.

Durata serviciului este egală cu durata lucrărilor de execuţie, de la data emiterii primului ordin de începere, pana la încheierea procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor executate, adică 18 luni, adică 540 zile calendaristice şi se calculează de la data prevăzută în primul ordin de începere.

Condiții achiziție: cu respectarea în totalitate a cerințelor caietului de sarcini nr. 122033/11.08.2020, proiectului tehnic.

Advertisement

Criterii de adjudecare: atribuirea se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”.

Data afișării anunț: 12.08.2020

Data limită primire oferte: 27.08.2020, ora 23:59.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: nilghiun.manea@primaria-constanta.ro.

Ofertantii pot solicita clarificari anterior depunerii ofertelor, până la data de 18.08.2020 pe adresa de e-mail nilghiun.manea@primaria-constanta.ro.

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions