Connect with us

Administratie

Primăria Constanța propune modificarea Regulamentului parcărilor. Măsura vizează Zona Peninsulară!

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, propune în ședința ordinară de marți, 31 ianuarie, un proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 123/2021 privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța, cu modificările și completările ulterioare. Este vorba de modificarea literei e), punctul 2, din Anexa nr.2 la Regulamentul de organizare și funcționare al parcărilor din municipiul Constanța aprobat prin HCL nr 123/2021 cu modificările și completările ulterioare.

Concret, litera e va avea următorul cuprins:

„Abonament destinat riveranilor zonei peninsulare – 199 lei/an TVA inclus. Abonamentul este fără rezervare de loc. Riveranii din zona peninsulară beneficiază la cerere de abonament la nivelul taxei anuale zona 2 fără rezervare de loc, iar cererea este soluționată de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța.

Plata abonamentului se poate realiza la casieriile SPIT sau ale Primăriei municipiului Constanța, online sau prin virament bancar în contul corespunzător deschis la Trezoreria Constanța…“

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta