Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Constanța scoate la concurs postul de secretar general, deținut de Fulvia Dinescu

Published

on

Primăria Constanța scoate postul de secretar general, ocupat în prezent de Antonela Fulvia Dinescu. Ea a preluat în noiembrie anul trecut postul de secretar general al municipiului Constanța și a înlocuit-o pe Viorela Mirabela Călin, care a luat doar 29.97 puncte la examenul pentru post. Fulvia Antonela Dinescu a fost plecată din Primărie pentru o perioadă, dar a revenit în funcția de execuție de consilier juridic. Ea este șeful Biroului Legislație, Contracte, Avize de Legalitate și Legile Proprietății.

Amintim că, Fulvia Antonela Dinescu a fost cercetată penal de procurorii DNA, alături de foștii primari, Radu Mazăre și Decebal Făgădău, într-un dosar în care au fost acuzați de abuz în serviciu. Potrivit ziuaconstanta.ro, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, la finele anului trecut, ca dosarul să se întoarcă la DNA, constatând nulitatea absolută a actelor efectuate după data extrădării efective a lui Mazăre Radu Ștefan, în baza Mandatului de Arestare Preventivă nr. 1/10.01.2018, inclusiv a rechizitoriului nr. 168/P2017 din 19.10.2020 emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcţia Naţională Anticorupție – ST Constanța.

concurs secretar general

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions