Connect with us

Administratie

Primăria Constanța solicită acord de mediu pentru racordarea la utilități a viitoarei săli polivalente. Construcția trebuia terminată în 2021

Published

on

sala polivalenta

Primăria Constanța anunţǎ publicul interesat asupra depunerii solicitǎrii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico-edilitare, inclusiv proiectare aferente obiectivului de investiții „Sală sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, Bdul A.Vlaicu, nr. 254, Lot1/1.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului CONSTANŢA: municipiul Constanța, str. Unirii nr.23, şi la adresa titularului: UAT MUNICIPIUL CONSTANŢA, cu sediul în Județul Constanța, Municipiul Constanța, B.dul Tomis, nr. 51, în zilele de luni – vineri, între orele 09.00-13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecţia mediului Constanța.

Proiectul construirii unei Săli Polivalente cu 5.000 de locuri în municipiul Constanţa se mișcă foarte încet. Începute în primăvara anului 2020, lucrările la sala polivalentă trebuiau terminate la finele verii din 2021. Însă, suntem în 2023 și în momentul de faţă, construcţiile sunt abia la jumătate.

Sursa foto: https://www.facebook.com/salapolivalentaconstanta – 9 ianuarie 2023

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta