Connect with us

Administratie

Primăria Constanța va acorda 100.000 de euro municipiului Cahul din Republica Moldova pentru construcția unui complex sportiv

Published

on

Consilierii PNL și PSD au votat, astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Local o hotărâre, la propunerea primarului Vergil Chițac, privind aprobarea finanțării proiectului “construcția unui complex sportiv multifuncțional în municipiul Cahul“ din Republica Moldova. Este vorba despre acordarea a 100.000 de euro municipalității din Cahul pentru construirea unui complex sportiv. În primă fază, 50.000 de euro vor fi acordați în acest an, iar alți 50.000 în 2023.

Singurii care s-au abținut de la acest proiect au fost aleșii USR, care spun că, în principiu, ei nu sunt împotriva acordării unui astfel de ajutor municipiului Cahul, dar Constanța nu are săli de sport și consideră că ar fi fost prioritară construirea de săli de sport aici, la Constanța, mai întâi.

De altfel, proiectul a avut aviz negativ de la Comisia 5, fapt ce la iritat pe primarul Chițac, care a spus că municipiul Constanța trebuie să respecte acordul de înfrățire cu orașul Cahul din Republica Moldova.

Proiectul de hotărâre a primit 18 voturi „pentru“ (PNL și PSD) și 7 „abțineri“ (USR).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta