Connect with us

Administratie

Primăria Constanța va suporta cheltuielile cu demolarea stadionului „Gheorghe Hagi”

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, va propune un proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 348/2022 privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru investiția «construire stadion „Gheorghe Hagi” din strada Primăverii nr. 2-11“. În referatul de aprobare, Chițac spune că, „având în vedere faptul că prin hotărâre de Guvern se vor aproba indicatorii tehnico-economici care vizează doar construirea stadionului, este necesară eliminarea din devizul general aprobat a costurilor generate de demolare, cheltuieli care cad în sarcina beneficiarului (Primăria Constanța, n.r.) și corelarea sumelor necesare proiectării realizate de UAT Constanța la faza de SF și de CNI SA la faza de proiect tehnic de execuție și menționarea suprafeței construite totale.“

Valoarea totală a investiției, inclusiv TVA, este de 480.490.480,03 lei, din care suma de 6.008.830 de lei va fi suportată de Primăria Constanța. Investiția ce cuprinde ridicarea unui nou stadion la Constanța va fi suportată de statul român, iar de lucrări se va ocupa Compania Națională de Investiții.

Proiectul de modificarea a HCL nr. 348/2022 privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru investiția «construire stadion „Gheorghe Hagi” va fi supus aprobării în ședința extraordinară de miercuri a Consiliului Local.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement