Connect with us

Administratie

Primăria Constanța vrea să plătească peste 1,5 milioane de lei pentru realizarea a două PUZ-uri

Published

on

Primăria Constanța a publicat un anunț pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice prin care caută o firmă care să execute servicii de proiectare în vederea elaborării și întocmirii documentației de urbanism plan urbanistic zonal, în municipiul Constanța: – Lot 1: Elaborare PUZ – Campus, municipiul Constanța; – Lot 2: Elaborare PUZ – Consolidare și regenerare urbană taluzuri, reglementare plaje aferente zona Constanța Nord.

„Obiective generale: – analiza situației existente a teritoriului administrativ; -identificarea disfuncțiilor existente la nivel local și zonal; -stabilirea direcțiilor de dezvoltare a structurii urbane existente pe termen mediu – 6 ani; – dezvoltarea durabilă și sustenabilă a localității prin intervenții în teritoriu la nivel zonal. Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20 zile. Autoritatea contractanta va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în ziua a 11 a zi față de termenul limita de depunere a ofertelor.“, se arată în anunț.

Valoarea totala estimata se ridică la 1.277.000 de lei fără TVA sau 1.519.630 de lei cu TVA.

  1. Lot 1: Elaborare PUZ – Campus, municipiul Constanța – Servicii de urbanism si de arhitectura peisagistica, valoarea estimata fără TVA: 602.000 de lei sau 716.380 de lei cu TVA.
  2. Lot 2: Elaborare PUZ – Consolidare și regenerare urbană taluzuri, reglementare plaje aferente zona Constanța Nord – Servicii de urbanism și de arhitectură peisagistica, valoarea estimata fără TVA: 675.000 de lei sau 803.250 de lei cu TVA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta