Connect with us

Administratie

Primăria Eforie derulează o procedură de achiziție pentru serviciul SALVAMAR (Comunicat de presă)

Publicat

la

Primăria Eforie cu sediul în Eforie Sud, str. Progresului nr. 1, județul Constanţa, telefon 0241 748 633, fax 0241 748 797, pagina de internet www.primariaeforie.ro, email secretariat@primariaeforie.ro, în calitate de autoritate contractantă, intenționează să achiziționeze prin procedura proprie, următoarele servicii:

– servicii de salvare acvatică – salvamar, cod CPV 75252000-7 “servicii de salvare”

– servicii de organizare a posturilor de prim ajutor, cod CPV 85100000-0 “servicii de sănătate”

Obiectul contractului constă în organizarea serviciului de salvare acvatică pentru un număr de 22 posturi de observare, două baze de salvare nautică și organizarea a două posturi de prim ajutor. Organizarea serviciului de salvamar și a posturilor de prim ajutor se vor face conform prevederilor H.G. nr. 1136/2007 și a O.U.G. nr. 19/ 22.02.2006.

Durata maximă a contractului este de 153 de zile, cu începere de la data de 1 mai și până la data de 30 septembrie 2022 inclusiv.

Programul zilnic de lucru este 8.00 – 19.00 cu excepția a 31 de zile, respectiv perioada 16 iulie – 15 august inclusiv când programul zilnic este 08.00-20.00.

În cazul în care, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului Sars-CoV-2, precum si pentru orice alt eveniment neprevăzut independent de epidemia de Sars CoV-2, organele și instituțiile abilitate vor lua unele măsuri cu privire la interzicerea accesului populației pe plajă sau care nu mai impun necesitatea asigurării serviciului de salvamar, pe durata cât aceste măsuri vor produce efecte contractul se va suspenda de drept, cu reducerea corespunzătoare a duratei și valorii contractului.

Serviciul de salvare acvatică va fi asigurat de către societăți specializate având ca obiect de activitate „activități se servicii anexe transportului pe apă” (cod CAEN 5222), „alte activități referitoare la sănătatea umană” (cod CAEN 8690).

Pentru organizarea serviciului de salvare acvatică, Primăria Eforie deține unele dotări, dar și operatorului economic îi revine obligația de a asigura, pe cheltuiala proprie, unele echipamente (prevăzute în documentația de atribuire).

HG 1136/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea serviciilor publice de salvare acvatică – salvamar și a posturilor de prim ajutor pe plajă, prevede în cuprinsul și lor și în anexele nr. 1-7 care sunt baremurile minime de dotare a posturilor de observare, codurile pentru culorile utilizate etc.

Documentația de atribuire, care conține: instrucțiuni pentru ofertanți, fișa de date a achiziției, caietul de sarcini, proiectul de contract și toate formularele necesare pentru participarea la procedura de atribuire, se găsește pe pagina de internet a Primăriei Eforie – https://www.primariaeforie.ro/anunt-salvamar-2/.

Autoritatea Contractantă consideră că documentația de atribuire oferă potențialilor Ofertanți suficiente detalii, cu privire la cerințele, criteriile, regulile și alte informații necesare pentru a asigura o informare completă, corectă și explicită cu privire la modul de aplicare a procedurii de atribuire, și pe această bază să decidă dacă depun sau nu o ofertă în cadrul acestei proceduri de atribuire. Data limită de depunere a ofertelor este 18 aprilie 2022 ora 16.00, urmând ca în data de 19 aprilie, la ora 11.00 să aibă loc ședința de deschidere a ofertelor, la sediul Direcției Economice a Primăriei Eforie – sala de ședințe a Consiliului Local – Eforie Sud, str. Avram Iancu nr. 2-4. La ședința de deschidere pot participa și reprezentanți ai ofertanților, conform legii.

 

PRIMARUL ORAŞULUI EFORIE

Robert Nicolae ŞERBAN

Download (PDF, 115KB)

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Constanța. Încep lucrările de reamenajare a spațiilor exterioare la două școli

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța anunță că încep lucrările de reamenajare a spațiilor exterioare la Școala Gimnazială Nr.17 „Ion Minulescu” și la Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart”.

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, demarează astăzi lucrările de reabilitare a suprafețelor exterioare ce aparțin Școlii Gimnaziale Nr.17 „Ion Minulescu” din cartierul Km 5 și Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” din cartierul Viile Noi.

„Investițiile în infrastructura rețelei de unități școlare sunt extrem de importante pentru dezvoltarea comunității locale. Era absolut necesar să realizăm aceste lucrări deoarece căile de acces în instituțiile de învățământ și terenurile de sport se prezentau într-o stare avansată de deteriorare. Copiii noștri au nevoie de spații adecvate desfășurării unui învățământ de calitate”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța Florin Cocargeanu.

Zonele de acces și terenurile de sport vor fi reabilitate prin așternerea unui nou covor asfaltic de tip BA8 destinat traficului pietonal. În etapa premergătoare asfaltării, se vor executa lucrări de decopertare a suprafețelor. Lucrările de reamenajare vor continua toată săptămâna. Până se vor relua cursurile școlare din toamnă, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va mai executa astfel de lucrări și în alte unități de învățământ din oraș.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța a PICAT concursul pentru postul de director la Direcția de Logistică

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul primarului Vergil Chițac și purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Alin Vintilă, a picat proba scrisă a concursului  pentru postul de director executiv al Direcției de Logistică. El a obținut doar 68,58 de puncte și lui îi trebuiau 70 de puncte ca să fie declarat admis. Amintim că, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa și-a depus dosarul la concurs, alături de alte două persoane, pentru postul de director executiv, gradul II la Direcţia Logistică.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Încă o autoutilitară confiscată. Șoferul a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că arunca deșeuri provenite din construcții

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța informează că polițiștii locali au confiscat încă o autoutilitară care transporta ilegal deșeuri. Sursa citată menționează că polițiștii locali au depistat pe strada Crișului din Constanța un bărbat în timp ce arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții. Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021. De asemenea, bărbatul a rămas și fără autoutilitara, care i-a fost confiscat de polițiștii locali din cadrul Direcției generale poliția locală. Primăria reamintește că depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura până la 30 de ani.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: