Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Lumina mai face un pas pentru amenajarea de piste pentru biciclete în comună

Published

on

lumina strada navodari

Primăria comunei lumina, titular al proiectului „construire piste pentru biciclete în comuna Lumina, județul Constanța ”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ PARCURGEREA CELORLALTE ETAPE DIN PROCEDURA DE EVALUARE ADECVATĂ, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE PISTE PENTRU BICICLETE în Comuna Lumina, județul Constanța ”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Lumina.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresa de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Amintim că, în vară, Primăria Lumina a publicat un anunț pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice prin care caută o firmă care să amenajeze piste pentru biciclete în comună.

„Obiectul viitorului contract de achiziție publica îl reprezintă: execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții: Construire piste pentru biciclete in comuna Lumina Judetul Constanta. Descrierea detaliata a lucrărilor ce vor face obiectul contractului de achiziție publica se regăsește în documentațiile tehnice si caietul de sarcini, documente publicate odată cu prezentul anunț de participare. Pista pentru biciclete cu o lățime de minimum 2 m in mediul rural, inclusiv in extravilan in lungime de 3 Km. Descrierea generala a lucrărilor propuse a fi executate sunt prevăzute in detaliu in cadrul proiectului tehnic al investiției. 1. Pista pentru biciclete in lungime de 3 086,37m, o lățime de 2 m, traseul in plan al pistei pentru ,biciclete este paralel cu străzile MARE si MORII la limita părții carosabile. Pista de biciclete 2 benzi x1 m , cu Structura rutiera: -4 cm – strat de uzura EB16rul5 0/70 ; -10cm – strat piatra sparta-5cm-strat filtrant nisip 2. Trei stații (6 puncte) de reîncărcare mașini electrice- amplasarea celor trei stații de reîncărcare mașini electrice se va face pe strada MARE in apropiere de Primărie – centrul comunei si a unor zone comercial; -Doua stații ( 4 puncte) de încărcare lenta 2 x 22 kw si – o stație ( 2 puncte ) de încărcare rapida 50 kw, – cu furnizare, montare, punerea pe poziției a stațiilor de încărcare, cat si racordarea acestora la rețea, obținerea de aviz tehnologic de racordare de la e-Distribuție. Număr zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor 10 zile.“, se arată în anunț.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 1.626.427 de lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions