Conecteaza-te cu noi

Actual

Primăria Mircea Vodă, amendată cu 100.000 de lei de către comisarii Gărzii de Mediu Constanța

Published

on

gunoaie

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța a aplicat două amenzi, fiecare în valoare de 100.000 de lei, Primăriei comunei Mircea Vodă și unui constructor care realizează lucrări în localitate.

Potrivit Steluței Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța, Primăria Mircea Vodă a fost amendată cu 100.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite la controlul anterior, realizat în data de 31 august a.c..

”La acea dată, au fost identificate trei zone cu depozitări ilegale de deșeuri, fiind stabilite măsuri de salubrizare a terenurilor. Până la data controlului din 15 noiembrie 2022 au fost igienizate parțial doar două amplasamente, constatându-se că pe terenul din localitatea Satu Nou au fost depozitate alte deșeuri de către firma de construcții care realizează lucrări în comună. Pe lângă amenda de 100.000 de lei aplicată primariei, comisarii au sancționat și constructorul cu amendă de 100.000 de lei.”, a precizat Steluța Popescu.

gunoaie

gunoaie

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions