Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Năvodari anunță că a început distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE

Published

on

Primăria Năvodari anunță că a început distribuirea pachetelor cu produse alimentare pentru persoane defavorizate, conform OUG nr. 84/2020. Beneficiarii sunt așteptați la Cantina de Ajutor Social.

„Echipa Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năvodari a început astăzi distribuirea pachetelor cu produse alimente destinate persoanelor defavorizate, conform OUG nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. În total, 236 de persoane beneficiare sunt așteptate să ridice pachetele de la Cantina de Ajutor Social, situată pe strada Sănătății nr 2.

Programul pentru distribuirea alimentelor:

  • miercuri, 11 mai 2022, între orele 08:30 – 15:30
  • joi, 12 Mai 2022, între orele 08:30 – 17:30.

Reamintim beneficiarilor că distribuția pachetelor se face doar în baza actului de identitate. Cei care pot beneficia de acest program european sunt: familiile și persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat (VMG), precum și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (ASF). Scopul proiectului european ”Acordarea de pachete de produse alimentare în cadrul POAD 2018-2020” este reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.“, informează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions