Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Năvodari anunță că, în această noapte, demarează noi acțiuni de dezinsecție terestră

Published

on

dezinsectie navodari

Primăria Năvodari anunță că, în această noapte, demarează noi acțiuni de dezinsecție terestră!

„Astăzi și mâine, de la ora 22.00, echipele de dezinsecție terestră vor acționa în parcurile, cartierele și zonele publice din orașul Năvodari pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare care creează disconfort populației (țânțari, muște, gândaci etc). Începând de vineri, timp de două zile, în intervalul orar 05.00 – 08.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura acțiuni de dezinsecție aeriană pe raza întregului oraș. Soluția folosită este insecticidul Solfac Trio EC 140 NF, recomandată pentru dezinsecții urbane pe spații mari, având o acțiune insecticidă rapidă care persistă până la câteva săptămâni.

Reamintim cetățenilor să evite zonele unde se acționează, iar apicultorilor să ia măsuri pentru protejarea stupilor! Este a doua etapă a campaniei de dezinsecție terestră și aeriană din orașul Năvodari. De asemenea, o acțiune de dezinsecție aeriană pentru larvicidare a avut loc, la începutul lunii mai, fiind vizată suprafața tuturor apelor din oraș.“, informează Primăria Năvodari.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions