Connect with us

Administratie

Primăria Năvodari atenționează: „neachitarea taxei de închiriere a locului de parcare până la 31 martie duce automat la pierderea acestuia“

Published

on

Primăria Năvodari le reamintește conducătorilor auto care au locuri de parcare că pentru a putea beneficia în continuare de rezervare este necesar să achite taxa aferentă până la data de 31 martie 2023. Neachitarea acesteia va duce automat la pierderea acestuia.

„Persoanele fizice și juridice din orașul Năvodari, care în anul 2022 au deținut contracte de închiriere loc de parcare, trebuie să achite până la 31 Martie 2023 taxa aferentă, pentru a putea beneficia în continuare de acesta. Foarte important: neachitarea acestei taxe până la 31 martie 2023 va duce automat  la rezilierea contractului și implicit la pierderea locului de parcare. Taxa poate fi achitată fizic, la casieriile Primăriei Orașului Năvodari, dar și online, prin serviciul e-Tax.“, informează Primăria Năvodari.

Pentru un loc de parcare în Năvodari, persoanele fizice trebuie să plătească 18 lei/lună sau 216 lei/an, iar persoanele juridice 31 lei/lună sau 372 de lei/an. În Mamaia Sat, locul de parcare este de 360 lei/an.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta