Connect with us

Administratie

Primăria Năvodari continuă plantările de arbori și material dendrologic

Published

on

Primăria Năvodari a început astăzi o nouă campanie de plantări de copaci în oraș. Primarul Florin Chelaru spune că alături de asociațiile de proprietari, a ales zonele eligibile și colaborăm pentru a amenaja cât mai multe spații cu arbori. Acțiunea va continua și săptămâna viitoare, informează conducerea administrației locale.

„Mulțumim cetățenilor si asociațiilor de proprietari care s-au implicat și s-au angajat să îngrijească arborii pe care îi plantăm împreună!“, a afirmat primarul.

Primăria Năvodari anunța, în urmă cu două luni, că vine cu un proiect nou. Concret, Primăria spunea, atunci, că va pune la dispoziția asociațiilor de proprietari puieții, arborii și materialul dendrologic, condiția fiind ca asociațiile să își asume îngrijirea lor.

„Cu toții ne dorim un Năvodari verde, un oraș în care să punem preț pe natură și mediu. Un oraș al parcurilor și spațiilor verzi, cu aer curat și un viitor sustenabil și sigur pentru generațiile viitoare. Primăria Năvodari derulează an de an campanii de plantare arbori și amenajare de spații verzi. Însă, putem face mult mai mult, dar doar cu ajutorul dvs. De aceea, vă propunem să fim parteneri într-un proiect nou: Primăria Năvodari va furniza puieții, arborii și materialul dendrologic solicitat fiecărei asociații de proprietari, cu condiția ca asociațiile să își asume îngrijirea lor. Este vorba despre un parteneriat bazat pe încredere și responsabilitate. Astfel, ne-ar fi mult mai ușor să menținem spațiile verzi și copacii în condiții bune pentru a nu cheltui în zadar anual alți și alți bani pentru înlocuirea sau întreținerea lor.“, a declarat primarul Florin Chelaru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta