Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Năvodari reamintește locuitorilor că mâine va fi oprită alimentarea cu apă în oraș

Published

on

Primăria orașului Năvodari a făcut un anunț important. Printr-o postare pe pagina de Facebook, reamintește locuitorilor că, pentru remedierea unei avarii, mâine va fi oprită alimentarea cu apă în oraș.

Iată anunțul oficial:

”Marți, 28 iunie, între orele 8.00-18.00,  este necesară sistarea alimentării cu apă în orașul Năvodari.

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Str. Rândunelelor, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 28 iunie, în intervalul orar 8.00-18.00.

Advertisement

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Năvodari (inclusiv cartierul Peninsula și zona Industrială), localitățile Corbu și Lumina.

RAJA recomandă tuturor utilizatorilor afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions