Connect with us

Actual

Primăria Peștera solicită acord de mediu pentru reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă

Published

on

COMUNA PEŞTERA, reprezentată legal de primar MARIUS – LIVIU PETRE, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „REABILITARE ȘI MODERNIZARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ÎN LOCALITATEA IZVORU MARE COMUNA PEȘTERA, JUDEȚUL CONSTANȚA”, propus a fi amplasat în comuna Peștera, sat Peștera(intravilan), județul Constanța.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului CONSTANŢA, str. Unirii, nr.23, judeţul Constanţa, zilnic, între orele 9-13 şi la sediul titularului din comuna Peştera, sat Peştera, str. Izvorului, nr. 25A, judeţul Constanţa, zilnic, între orele 9-13.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului CONSTANŢA, str. Unirii, nr.23, Constanţa, judeţul Constanţa, între orele 9 -13 .

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!