Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Tuzla a cumpărat combustibilul necesar pentru încălzirea tuturor unităților de învățământ din localitate

Published

on

Primarul comunei Tuzla îi informează pe părinții copiilor care frecventează școlile din localitate că administrația locală a achiziționat combustibilul necesar în vederea încălzirii în perioada rece a celor trei unități de învățământ.

“Vă aduc la cunoștință faptul că primăria comunei Tuzla a achiziționat combustibilul necesar în vederea încălzirii în perioada rece a celor trei unități de învățământ: Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla (cele două corpuri) și a celor două grădinițe din comună. Asigur toți părinții cu privire la faptul că, combustibilul achiziționat este suficient pentru încălzirea unităților de învățământ sus menționate până la data de 01.05.2023, altfel încât elevii din comuna noastră să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții”, trasnmite primarul Re;it Taner.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions