Connect with us

Administratie

Primăria Tuzla, anunț privind concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

Published

on

Anunțul publicat pe site-ul Primăriei comunei Tuzla și în Monitorul Oficial nr. 211, partea a VI a, din 01.11.2021, privind concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale, în baza HG nr. 209/2019, reprezentând ansamblul activităților și operațiunilor desfășurate de către concesionar pentru și / sau în legătură cu activitatea de distribuție a gazelor naturale în perimetrul concesiunii, respectiv UAT Tuzla, județul Constanța.

Subscrisa Comuna Tuzla, cu sediul în str. Constanței nr. 80A, comune Tuzla, județul Constanța, reprezentată legal prin dl. Reșit Taner în calitate de primar, vă aduce la cunoștință faptul că în documentația de atribuire s-au constatat câteva erori, iar pentru evitarea unor situații neplăcute s-a decis anularea procedurii de licitație publică, ce avea termen de depunere a ofertelor data de 17.12.2021 și reluarea ei la o dată ulterioară.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!