Connect with us

Administratie

Primarul Chițac amenință ca un interlop agenții economici: „Băieți, începând de mâine Poliția Locală vă va face un instructaj“

Published

on

Cel mai „mare“ proiect al primarului Chițac de până acum este o amărâtă scurgere, care colectează apa de ploaie. Supărat nevoie mare pe faptul că unii dintre agenții economici din Portul Tomis și-ar deversa apele reziduale provenite de la spălarea vaselor în acea scurgere, primarul Vergil Chițac a trecut la amenințări, folosind un limbaj adecvat interlopilor.

„Am construit in Portul Tomis o scurgere care sa colecteze apa de ploaie care zăcea cu săptămânile.

O constructie mai complexa pentru ca are si un filtru care sa retina produsele petroliere ca sa nu ajunga in mare.

Ce credeti ca fac băieții proprietari ai teraselor de acolo?

Toți își spala în parcare, în spatele teraselor tot ce au(coșuri de gunoi, găleți, etc)….au scos colegii noștri scoici, cârpe, hârtii etc.

Băieți, incepand de maine politia locala va va face un instructaj sub semnatura ca sa va aduca aminte ca trebuie sa aveti bun simt.

Dupa aceea….veti vedea! Promit!“, este mesajul lui Chițac pe Facebook.

Reacțiile după postarea primarului nu au întârziat să apară, mulți considerând că, dincolo de faptul că are sau dreptae, limbajul folosit de primar, „băieți“, nu e tocmai unul academic și în ton cu funcția pe care o deține. De la funcția de comandat al Academiei Navale, Chițac a ajuns să amenințe ca un interlop, „băieți, vin peste voi“. Probabil că s-a molipsit de la careva de prin actualul său anturaj.

Comments

comments