Conecteaza-te cu noi

Politica

Primarul cu limbaj de boschetar, ultima achiziție a PNL

Published

on

Ceea ce era doar un zvon, astăzi a devenit o certitudine. Primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, a fost prezentat, oficial, ca noul membru al PNL. Șefii PNL iau semnat adeziunea, iar Vrabie va fi președintele interimar al PNL Medgidia. Zvonurile că Vrabie va prelua PNL Medgidia sunt de acum câteva săptămâni, când președintele Organizației Județene Constanța a PNL, deputatul Bogdan Huțucă, a confirmat sunt discuții între cele două părți. Astfel, după ce a jucat la două capete (după cum îi este stilul… politic), negociind ba o poziție în Pro România, ba o revenire în ALDE, primarul de la Medgidia intră, acum, în PNL.

Vrabie, despre liberali: Nesimțire multă, prostie și mai multă!

Cotidianul Ordinea amintea în urmă cu o lună că, în 2017, același Vrabie îi făcea albie de porci pe cei de la PNL. Ordinea scria într-un articol în care Vrabie îi făcea NESIMȚIȚI ȘI PROȘTI pe cei de la PNL. Totul a plecat de la o ședință a Consiliului Local Medgidia, programată în 23 martie 2017 și în care trebuia dezbătut și supus aprobării mai multe proiecte de hotărâre, toate de interes local. Printre acestea se afla și proiectul de buget pentru anul 2017, dar și un alt proiect interesant care privește transparența cheltuirii banilor publici. Mai exact, liberalii din cadrul CL Medgidia au inițiat un proiect de hotărâre privind asigurarea transparenței decizionale la nivelul administrației locale din municipiu, începând cu data aprobării bugetului local pentru anul 2017, prin publicarea zilnică a plăților efectuate din bugetul local. La o simplă analiză, liberalii își exprimau neîncrederea în activitatea primarului Valentin Vrabie și îi cereau socoteală pentru fiecare leu cheltuit din bugetul local, deși știm cu toții că există instituții abilitate care monitorizează acest aspect.

„Contactat telefonic, Vrabie i-a atacat dur pe liberali și a susținut că proiectul ar trebui să-l aplice prima dată în localitățile unde ei au primari.„Liberalii sunt demagogi prin natura lor. Dacă liberalii vor să experimenteze ceva, atunci să aplice acest proiect în localitățile unde ei au primari. Dacă acolo proiectul va schimba ceva în bine, promit că și cetățenii municipiului Medgidia vor avea parte de aceeași bucurie, fericire și liniște. Până una alta, sunt 7 miliarde de lei datorie publică, datorie pe care un primar liberal al lăsat-o pentru Medgidia și a distrus orașul, evident fiind vorba despre fostul primar Iordache. Să vii să pozezi în fată mare când tu ai fost altceva în străinătate, mi se pare prea mult! Încearcă să îmi împiedice activitatea. Moralitatea lor este zero, nesimțire multă, prostie și mai multă”, explică Valentin Vrabie pentru “Ordinea.ro” și amintește că administrația pe care o reprezintă are un deficit de personal în cadrul Departamentului Economic și “orice hârtie în plus pe care liberalii o cer, pune probleme”“, se arăta în articol.

Advertisement

Același Vrabie făcea obiectul unei înregistrări audio, în decembrie 2017, fiind beat și pus pe înjurături și trivialități de cea mai joasă speță.

Înregistrările pot fi ascultate aici: https://www.ordinea.ro/inregistrari-audio-cu-valentin-vrabie-beat-si-pus-pe-injuraturi-si-trivialitati-de-cea-mai-joasa-speta/

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions