Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primarul din Tuzla, anunț important pentru plătitorii de taxe și impozite

Published

on

În vederea stabilirii taxei de salucrizare suplimentară aferentă persoanelor fizice precum și celor juridice deținătoare de imobile supuse închirierii, primarul comunei Tuzla are un anunț important de comunicat locuitorilor.

Vă redăm integral anunțtul postat de Reșit Taner, primarul comunei Tuzla pe contul său de Facebook:

“Având în vedere existența obligației de depunere a declarației de impunere pentru stabilirea taxei de salubrizare suplimentară pentru persoanele fizice și juridice deținătoare de imobile supuse închirierii, sunteți înștiințați să vă prezentați până la data de 30.06.2022 la sediul Primăriei comunei Tuzla în vederea depunerii declarațiilor de impunere privind taxa de salubrizare suplimentară (Serviciul de taxe și impozite).”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions