Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primarul din Tuzla, despre taxa de salubrizare aferentă anului 2023

Published

on

Cu privire la subiectul adus în atenția cetățenilor comunei Tuzla, în ultima perioadă, respectiv “taxa de salubrizare pentru anul 2023″, primarul Reșit Taner vine cu următoarele precizări:

Prețul indicat în nota de fundamentare anexă la proiectul de hotărâre a fost solicitat spre elaborare societății SC Edilitar Local Tuzla SRL, acesta fiind de 17,95 lei/persoană/lună;

Am solicitat oferte de preț de la cei doi operatori din județul Constanța: SC POLARIS M HOLDING și SC IRIDEX GROUP SRL, iar informațiile furnizate de către SC IRIDEX GROUP SRL ne arată un preț /persoană/lună de 21,8 lei.

Concluzionând vă asigur că prețul indicat nu reprezintă propunerea unei persoane așa cum tendențios o face domnul consilier Dicu Bogdan Cristian, iar orice propunere cu privire la vreo taxă specială va fi adoptată sau respinsă de Consiliul Local al comunei Tuzla.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions