Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primarul din Tuzla, explicații privind taxa de salubrizare: Nu a fost anulată, așa susține un consilier local în mod mincinos

Published

on

Resit Taner

După multele discuții și comentarii apărute în spațiul public privind taxa de salubrizare, primarul comunei Tuzla, Reșit Taner, face lumină în acest conflict pornit de unul dintre consilierii locali, fost contracandidat în alegeri al edilului, respectiv a lui Bogdan Dicu. Astfel, edilul aduce la cunoștința locuitorilor că respectiva taxă NU a fost anulată, “așa cum susține în mod mincinos acest consilier local”.

“Stimați cetățeni, în virtutea asigurării unei informări reale a cetățenilor comunei Tuzla cu privire la valabilitatea taxei de salubrizare pentru anul 2022 și pentru a combate minciunile repetate transmise către populație de domnul consilier Dicu Bogdan Cristian, vă informez asupra faptului că taxa de salubrizare aferentă anului 2022 NU A FOST ANULATĂ așa cum susține în mod mincinos acest consilier. Taxa de salubrizare pentru anul 2022 a fost stabilită prin adoptarea HCL 77/23.12.2021, hotărâre care a fost votată inclusiv de respectivul consilier și care reglementează stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și taxele speciale pentru anul 2022 și care se încasează în mod legal conform dispozițiilor respectivei hotărâri”, transmite public primarul Reșit Taner.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions