Conecteaza-te cu noi

Politica

Pro România a stabilit data Congresului. Ce recomandare are Ponta pentru Făgădău

Published

on

Conducerea Pro România a avut joi, la Constanța, prima reuniune la nivel național cu toți coordonatorii județeni pentru a stabili principalele direcții strategice și linii de acțiune la nivel local și național ale partidului. De la București au venit Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu.

În cadrul întâlnirii s-a stabilit ca primul Congres al Pro România să aibă loc în perioada 20-21 octombrie, dată la care va fi aleasă conducerea partidului și se vor anunța candidații pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

“Pro România își propune să inițieze o dezbatere amplă la care să participe mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale și mediul universitar pentru realizarea și promovarea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilității lui Liviu Dragnea și a incompetenței guvernului Dăncilă. Toate aceste proiecte concrete vor fi reunite sub forma unei Agende de bună Guvernare. Îmi doresc să construim împreună Pro România ca o alternativă serioasă la modul precar și deficitar în care au ajuns partidele tradiționale să facă politică. Trebuie să readucem decența, competența și profesionalismul în viața publică și să le arătăm oamenilor că suntem pregătiți și avem proiecte și soluții concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat Victor Ponta la Constanța.

“Să aibă grijă, să nu fie trași în jos de indivizi urâți precum Dragnea”

În cadrul conferinței de presă organizată la scurt timp după discuțiile purtate cu colegii din țară, Ponta a transmis și un mesaj pentru primarii Partidului Social Democrat. Fostul premier și, de asemenea, fost președinte al PSD a susținut că primarii social democrați în funcție își vor putea continua activitatea câștigând noi mandate doar dacă se vor dezice de indivizi “urâți precum Dragnea”.

Advertisement

“Referitor la candidații pentru primării, cum este și cazul Constanța, orice asociere cu actuala conducere a PSD este una nocivă. Eu mă mândresc cu PSD, nu și cu actuala conducere. Primarul Constanței, Decebal Făgădău, dacă este un primar bun, atunci să aibă grijă… să nu fie tras în jos de niște indivizi urâți precum Dragnea”, a transmis Victor Ponta.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions