Connect with us

Politica

Pro România Constanța, între Banias și Dobre. Surpriză sau nu, Vrabie coordonează activitatea de la Medgidia

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Activitate intensă în partidul Pro România de la Constanța. Toată lumea se organizează pentru structurile din teritoriu. Deși prezentat public de puțin timp, partidul creat de Victor Ponta și Daniel Constantin se poate lăuda cu structuri la nivelul principalelor localități din județul Constanța.

Pe surse, aflăm că deputatul Mircea Banias nu s-ar mai ocupa de coordonarea echipei de la nivelul județului Constanța. Contactat telefonic, Banias nu a confirmat informația și a fost reținut în declarații. A declarat pentru “Ordinea.ro” că echipa este în organizare și că “deocamdată, coordonatori suntem eu și Mircea Dobre”, dar asta după ce a negat informația.

Nici Mircea Dobre nu dorește să discute pe marginea acestui subiect, spune că nici nu contează, atâta timp cât rezultatele sunt pozitive.

În fine, Mircea Dobre ne prezintă și câteva informații importante privind activitatea de la Constanța. Printre acestea, faptul că există deja structuri în Mangalia, Limanu, Negru Vodă, Pecineaga, 23 August, Costinești, Tuzla, Efoie și Techirghiol. De asemenea, sunt echipe și la Constanța, Năvodari și Medgidia.

Da, Medgidia. Aici, independentul Vrabie nu mai este… independent. O spune Mircea Dobre, care confirmă prezența primarului din Medgidia în rândurile oamenilor din Pro România. Și ne amintim că, recent, primarul Vrabie a negat alăturarea sa de Pro România.

“Valentin Vrabie a fost ales primar independent, probabil din acest motiv declară că este independent. Nu cred și nu văd să aibă vreun alt motiv”, a declarat Mircea Dobre pentru ziarul nostru.

sursa foto: Dezvaluiri.ro

Referitor la celelalte structuri din județ, liderul Pro România Constanța susține că până la congresul programat să se desfășoare în toamnă vor exista organizații în toate localitățile din județ.

“Structuri avem și în alte localități care trebuie să devină organizații după ce vom merge din localitate în localitate. Acest lucru se va întâmpla până la congresul care va avea loc în această toamnă”, a explicat Mircea Dobre.

Pentru a lămuri situația legată de coordonatorul de la Constanța, nu de alta, dar să știm și noi cu cine discutăm, l-am contactat pe Victor Ponta, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice venite din partea “Ordinea.ro”.

Comments

comments

Politica

Administrația Prezidențială a anunțat întrebările la care vor răspunde românii la Referendumul pe Justiție

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Purtătorul de cuvânt al  preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a susținut, astăzi, o declarație de presă la Palatul Cotroceni.  Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălin Dobrovolschi, a anunţat joi că preşedintele a semnat decretul referitor la întrebările pentru referendum. Acesta a anunțat cele două întrebări la care vor răspunde românii la Referendumul pe Justiție.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnata stăzi decretul pentru rpganziatrea uni refendum.

1. Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațieiri pentru infracțiuni de corupție?

2. Sunteti de acord cu interziceea ordonanțelor de urgență privind   infaracțiunile corupție și extinderea dreptului de a contesta OUG la CCR și către alte instițuții.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Oamenii lui Cioloș de la Constanța îi cer scuze deputatului Mircea Dobre (Pro România)

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Constatăm cu surprindere că domnul deputat ex-PSD Mircea Dobre s-a suparat. Dumnealui nu dorește să fie pus în aceeași bancă cu foștii colegi care au votat ieri, cu ambele maini modificarea codurilor penale. Și are dreptate, dumnealui nu a ajuns la vot. A lipsit.

Și pentru că noi, cei de la PLUS Constanța, l-am pus prezent și că a votat pro-corupți, ne cerem scuze. A fost doar o eroare făcută din obisnuință. Dânsul a mai votat și în alte ocazii alături de Nicolicea, Dragnea, pentru modificarea codurilor (să ne amintim de “Marțea Neagră”). Dar sperăm ca domnul deputat Dobre să ne ierte ca este Joia Mare, dar nu așa cum l-a iertat justiția pe domnul Sebastian Ghiță, tovarășul de club de Dubai al domnului șef Victor Ponta.

În final, dorim să îi transmitem domnului deputat să aibă parte de sărbători fericite și să numere pe degete procentele de la europarlamentare. (comunicat de presă PLUS Constanța)

Citiți și:

Deputatul Mircea Dobre, atac la partidul lui Cioloș: Minciuna, Ipocrizia și Demagogia sunt singurele „atuuri”

 

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Deputatul Mircea Dobre, atac la partidul lui Cioloș: Minciuna, Ipocrizia și Demagogia sunt singurele „atuuri”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Am fost surprins să-mi văd fotografia pe pagina de Facebook a noii formațiuni politice PLUS Constanța, cu acuzații de blat la votul de ieri, din Camera Deputaților. Încă o dată văd că Minciuna, Ipocrizia și Demagogia sunt singurele „atuuri” ale celor care acum ne atacă pe noi, ducându-și electoratul pe o pistă falsă. Probabil au moștenit „strategia” de la liderul lor, Dacian Cioloș, care exact asta ne-a demonstrat tuturor, în 2016, transmite deputatul Pro România de Constanța, Mircea Titus Dobre, prin intermediul unui comunicat remis redacției.

Documentul este însoțit și de o fotografie care a apărut pe cunoscuta rețea de socializare și pe care v-o punem la dispoziție:

De altfel, coordonatorul Pro România Constanța se întreabă și de ce se petrec toate acestea, de unde toate aceste declarații ale liderilor formațiunii coodonate de fostul premier Dacian Cioloș. O explicație ar fi următoarea:

“Matematica votului dat ieri, în Camera Deputaților, pentru modificările legilor Justiției arată clar o majoritate a celor care oricum ar fi votat pentru ele. Cu peste 100 de voturi față de toți cei care am fi votat împotrivă, dar numai 22 de deputați neafiliați, noi știam de la început că suntem puși în fața unui război pierdut din start. Nici dacă noi, cei 22 de deputați neafiliați, am fi votat alături de ceilalți 23 de deputați PNL care au fost absenți, nu am fi obținut rezultatul dorit de noi, adică respingerea modificărilor legislative susținute de PSD-ALDE-UDMR. Tocmai de aceea ne întrebăm dacă acest atac furibund al celor de la PLUS Constanța nu cumva este un blat politic: este vorba despre foarte mulți bani, de care PLUS beneficiază implicit, în această alianță cu USR. PRO România a cerut eliminarea finanțărilor de milioane de euro, acordate partidelor politice. Acum suntem atacați chiar de cei pe care-i credeam de aceeași parte a baricadei, în lupta contra PSD-ALDE-UDMR.”

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: