Connect with us

Politica

Pro România Constanța, între Banias și Dobre. Surpriză sau nu, Vrabie coordonează activitatea de la Medgidia

Published

on

Activitate intensă în partidul Pro România de la Constanța. Toată lumea se organizează pentru structurile din teritoriu. Deși prezentat public de puțin timp, partidul creat de Victor Ponta și Daniel Constantin se poate lăuda cu structuri la nivelul principalelor localități din județul Constanța.

Pe surse, aflăm că deputatul Mircea Banias nu s-ar mai ocupa de coordonarea echipei de la nivelul județului Constanța. Contactat telefonic, Banias nu a confirmat informația și a fost reținut în declarații. A declarat pentru “Ordinea.ro” că echipa este în organizare și că “deocamdată, coordonatori suntem eu și Mircea Dobre”, dar asta după ce a negat informația.

Nici Mircea Dobre nu dorește să discute pe marginea acestui subiect, spune că nici nu contează, atâta timp cât rezultatele sunt pozitive.

În fine, Mircea Dobre ne prezintă și câteva informații importante privind activitatea de la Constanța. Printre acestea, faptul că există deja structuri în Mangalia, Limanu, Negru Vodă, Pecineaga, 23 August, Costinești, Tuzla, Efoie și Techirghiol. De asemenea, sunt echipe și la Constanța, Năvodari și Medgidia.

Advertisement

Da, Medgidia. Aici, independentul Vrabie nu mai este… independent. O spune Mircea Dobre, care confirmă prezența primarului din Medgidia în rândurile oamenilor din Pro România. Și ne amintim că, recent, primarul Vrabie a negat alăturarea sa de Pro România.

“Valentin Vrabie a fost ales primar independent, probabil din acest motiv declară că este independent. Nu cred și nu văd să aibă vreun alt motiv”, a declarat Mircea Dobre pentru ziarul nostru.

sursa foto: Dezvaluiri.ro

Referitor la celelalte structuri din județ, liderul Pro România Constanța susține că până la congresul programat să se desfășoare în toamnă vor exista organizații în toate localitățile din județ.

“Structuri avem și în alte localități care trebuie să devină organizații după ce vom merge din localitate în localitate. Acest lucru se va întâmpla până la congresul care va avea loc în această toamnă”, a explicat Mircea Dobre.

Pentru a lămuri situația legată de coordonatorul de la Constanța, nu de alta, dar să știm și noi cu cine discutăm, l-am contactat pe Victor Ponta, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice venite din partea “Ordinea.ro”.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement