Connect with us

Actual

Program nou la Delfinariul din Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Pentru a optimiza oferta muzeistică, la cererea vizitatorilor dar și pentru a oferi condiții tot mai bune animalelor rezidente, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Delfinariu Constanța modifică programul de luni, 21 Mai 2018 după cum urmează:

    • Reprezentații Delfinariu orele 11:00, 14:00 și 17:00 cu suplimentar la ora 19:00 în lunile Iulie și August, dacă se impune.

Reprezentații Leii de mare orele 12:00, 15:00 și 18:00.

Un copil (7-14 ani) va plăti 10 lei pentru bilet, prețul pentru adulți este de 24 de lei, copiii sunt 7 ani și persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate. De asemenea, pentru grupuri – minim 10 elevi, prețul este de 6 lei.

 

 

Comments

comments

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Mosneni intervin 11 pompieri cu 2 autospeciale de stingere si un smurd din cadrul Statiei Tuzla. Este ardere generalizata.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: