Conecteaza-te cu noi

Societate

Programul FITIC 6.0! Faceţi rezervări din timp!

Published

on

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa, ediţia a VI-a sau, mai pe scurt, FITIC 6.0, nu este doar unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale anului, ci şi o oportunitate oferită actorilor, indiferent de vârstă, şi spectatorilor, indiferent de gusturi, să participe şi să savureze un festin teatral de top.

De joi, 19 august 2021, FITIC 6.0 îşi deschide porţile la Termele Romane (Parcul Carol I) – în zona Edificiului Roman cu Mozaic şi la Teatrul de Stat Constanţa. Evenimentul este organizat de Asociaţia Art Society Center, sub Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii. Și în acest an păstrăm tradiţia secţiunilor FITIC: Blue Theatre Independence (teatru independent, dramaturgie contemporană și teatru-dans), Seathre (teatru pentru liceeni) și Red Theatre Revolution (teatru studenţesc).

Din juriile secţiunilor festivalului fac parte: Magda Catone, Alina Cristea, Crina Lință, Maia Morgenstern, Ioana Pavelescu, Silviu Biriș, Marius Bodochi, Alexandru Hausvater, Lucian Iancu și Liviu Manolache. Directorul festivalului este celebrul Alexandru Hausvater. În afara spectacolelor ce vor participa la secțiunile din concurs, vor fi prezentate publicului și spectacole de teatru invitate, ce fac parte din repertoriul unor instituții publice din țară sau companii private. Acestea vor avea ca protagoniști actori consacrați și tineri ai scenei românești.

Aşadar, începând de joi, 19 august 2021, sunteţi aşteptaţi la teatru! Intrarea este gratuită, la toate spectacolele, în limita locurilor disponibile. Ţinând cont de restricțiile impuse de perioada complicată pe care o traversăm, aflată sub semnul coronavirusului, organizatorii vă roagă să vă rezervați locul pe www.bilet.ro. Rezervarea este necesară pentru respectarea măsurilor privind prevenirea contaminării cu SARS-CoV2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară: evitarea aglomerării de persoane la accesul în spațiu, formarea de cozi etc. Sunteţi rugaţi să veniţi la spectacolul la care aveţi rezervare, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Rezervarea este anulată cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, locul urmând a fi oferit altui spectator.

Advertisement

Programul poate fi accesat pe site-ul festivalului, www.fitic.ro, pe pagina de facebook a festivalului și, de asemenea, îl regăsiţi în continuare:

PROGRAM FITIC 2021, ediția a VI-a

JOI, 19 AUGUST 2021

Teatrul de Stat

10.00 Pisica verde – Trupa In the spot Bacău

Advertisement

12.00 Ca să nu știu doar eu – Brainstorming București

20.00 Trei jobene – Trupa Aici Constanța

Termele Romane

Zona A 20.00 Incident la graniță – Teatrul de Artă

Zona B 21.30 Mălăele Special – producție independentă

Advertisement

Zona A 23.00 Backstage Story – Trupa Okaua București

VINERI, 20 AUGUST 2021

Teatrul de Stat

10.00 Etichete – Atelierul de teatru Botoșani

12.00  Cum să supraviețuiești într-o piesă de Shakespeare – Trupa Acting Up București

Advertisement

17.00 Mamă, mi-am pierdut mâna – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București

19.00 Iarna – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București

Termele Romane

Zona A 20.30 Declick – producție independentă

Zona B 22.00 Aeroport – Godot Café Teatru

Advertisement

Zona A 23.30 Extraconjugal – Teatrul de Artă

SÂMBĂTĂ, 21 AUGUST 2021

Teatrul de Stat

10.00 Yolo – Trupa Brightside Drama București

12.00 Fără soare – Trupa Victory of Art București

Advertisement

17.00 Un om egal un om – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București

19.00 Bad Jews – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București

Termele Romane

Zona B 21.00 Nu sunt eu – Teatrul Dramaturgilor Români

Zona A 22.30 Totul despre femei – Teatrul Arte dell Anima

Advertisement

Zona B 24.00 Cum să pierzi totul într-o zi – P2P Theatre

DUMINICĂ, 22 AUGUST 2021

Teatrul de Stat

10.00 Zidul – Trupa Ștefan Iordache București

11.30 Bang Bang – Trupa Transparency Bacău

Advertisement

13.30 Maison Tuvache – Trupa Chaplin București

18.00 Mecanica inimii – Trupa Aici

Termele Romane

Zona B 20.00 Jungla TEVE – Teatrul Dramaturgilor Români

Zona A 21.30 GALA DE PREMIERE

Advertisement

Zona B 22.00 Salieri – producție independentă

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa 2021, ediţia a VI-a, este organizat de Art Society Center şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions