Conecteaza-te cu noi

Societate

Programul Spitalului Județean Constanța în perioada sărbătorilor pascale

Published

on

spital

Activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța va decurge normal în timpul minivacanței prilejuite de sărbătorile pascale. Unitatea Primiri Urgenţe funcţionează non stop iar în cadrul secţiilor este asigurat serviciul de gardă, liniile de gardă urmând să se desfăşoare conform graficului.

Conducerea unității medicale a luat toate măsurile necesare pentru a asigura continuitatea stocului de medicamente, a echipamentelor de protecţie şi a dezinfectanţilor.

Doar programul Ambulatoriului de specialitate şi al Laboratorului de Explorări funcţionale va este afectat în timpul zilelor libere. Pacienții care vor să meargă la consultații sau investigatii de specialitate trebuie să știe că atât vineri, 14 aprilie cât şi luni, 17 aprilie, cabinetele medicale sunt închise. Măsura respectă prevederile art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare. Activitatea va fi reluată marți, 18 aprilie, ora 08.00.

Facem apel la constănțeni dar și la turiști să respecte o serie de reguli, astfel încât să aibă parte de o minivacanță reușită, fără vizite nedorite la camera de gardă:

Advertisement
  • fiți prudenți în trafic;
  • evitați locurile aglomerate;
  • atenție la cum combinați preparatele tradiționale! excesele alimentare poate crea disconfort, dar si indigestie. Este foarte important ce si cat consumati, în special în cazul în care aţi ţinut post.
  • consumați cu prudență alcool;
  • dacă suferiți de boli cronice, nu vă neglijaţi tratamentul și respectaţi regimul prescris de medici;
  • nu ezitaţi să faceţi mai multă mişcare, mergeţi la plimbare şi hidratataţi-vă mult!

”Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța vă urează Sărbători fericite, cu sănătate, pace şi linişte sufletească iar pacienţilor internati în această perioadă, însănătoşire grabnică!”, a precizat Crina Kibedi, purtăror de cuvânt.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions