Conecteaza-te cu noi

Politica

Proiect de lege: sprijin pentru cooperativele agricole. Ce spune deputatul Crușoveanu (PNL)

Published

on

marian crusoveanu

În colaborare cu alți 36 de colegi deputați din PNL, am propus un Proiect de Lege pentru a completa articolul 76 din Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004.

“Scopul acestui demers legislativ este să exonereze tarifele pentru accesul în zona drumurilor, conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 43/1997, privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare. Am susținut acest proiect de lege cu obiectivul de a încuraja activitățile asociative ale producătorilor locali (de legume, fructe, lapte etc.) și de a facilita accesul produselor acestora către consumatorii finali. În conformitate cu legislația actuală, tarifele ridicate pentru acest serviciu de amplasare și acces în zona drumurilor reprezintă o piedică în calea dezvoltării cooperativelor. Am decis să sprijin acest demers legislativ, deoarece cred că este vital să venim în ajutorul asociațiilor din județul Constanța, prin scutirea de anumite taxe. Această măsură poate oferi o mână de ajutor esențială producătorilor locali, contribuind astfel la dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre”, explică parlamentarul constănțean.

Proiectul de lege a fost adoptat de către Senat și se află, în prezent, în etapa de raportare la comisiile permanente ale Camerei Deputaților.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions