Conecteaza-te cu noi

Administratie

Proiect PNRR la Eforie: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Liceului Carmen Sylva și Școlii Generale nr. 1 (COMUNICAT)

Published

on

PNRR Eforie dotare unitati de invatamant

Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a UIP (inclusiv unitati conexe) Liceul „Carmen Sylva” si Scoala Gimnaziala nr. 1, oras Eforie, cod proiect F-PNRR-Dotări-2023-4518, finanțat în cadrul Planului Național pentru Redresare și Reziliență, prin Pilonul VI. Politici pentru noua generație\Componenta C15: Educație\Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior\Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare. este implementat de către UAT Orasul Eforie, judetul Constanta,  în calitate de beneficiar.

Obiectiv general: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ Liceul „Carmen Sylva” si Scoala Gimnaziala nr. 1 din ORAS EFORIE, JUDEȚUL CONSTANTA, în vederea asigurării unui proces educațional de calitate, modern și incluziv.

Activități principale ale proiectului sunt:

– dotarea a 23 de săli de clasă cu tehnică inovativă în domeniul învățământului: table interactive, laptopuri, multifuncționale, sistem sunet, etc.;

Advertisement

–  dotarea a 25 de săli de clasă cu mobilier și materiale didactice specifice;

– modernizarea  a doua laboratoare de informatică cu echipamente IT și mobilier;

– modernizarea unei săli de sport cu echipamente și dotari specifice, în completarea celor existente, precum si a 3 cabinete scolare, din care doua de asistenta psihopedagogica cu mobilier si echipamente digitale specifice;

– dotarea unui laborator multidisciplinar și dotarea acestuia cu materiale didactice specifice, echipamente digitale și mobilier specific.

– dotarea unui atelier de practica/unitate din reteaua IPT cu materialesi echipamente didactice specifice.

Advertisement

Cod proiect: F-PNRR-Dotari-2023-4518;

Contract de finantare: nr. 1500DOT ⁄ 2023;

Valoarea maximă a finanțării nerambursabile: 1.784.729,41 lei;

Valoarea eligibilă din PNRR: 1.499.772,61 lei;

Valoarea TVA aferentă a cheltuielilor eligibile din PNRR: 284.956,80 lei;

Advertisement

Perioada de implementare a proiectului: 24.08.2023 – 31.12.2024.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Educației prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență al României.

Reprezentant legal, Robert Nicolae SERBAN

PNRR Eforie

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions