Conecteaza-te cu noi

Actual

Proiectul Danube SKILLS, promovat la Strasbourg

Published

on

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a avut privilegiul de a prezenta proiectul Danube SKILLS membrilor CESNI – Comitetul European de Elaborare a Standardelor în Domeniul Navigației Interioare, în cadrul întrunirii care a avut loc la Strasbourg, Franța, la începutul acestei luni. Participanții la întâlnire, incluzând reprezentanți ai Comisiei Europene, CCNR – Comisia Centrală pentru Navigaţia pe Rin, Comisia Dunării, Comisia Sava, EDINNA, Ministerul Transporturilor din Austria, Ministerul Infrastructurii și Mediului din Olanda, Ministerul Transporturilor din Franța, Ministerul Transporturilor din Germania, și-au exprimat interesul în activitățile proiectului și în posibiltatea utilizării platformei Danube SKILLS pentru promovarea și creșterea vizibilității CESNI în regiune. “Prin Danube SKILLS, CERONAV continuă tradiția proiectelor anterioare implementate pe programul de cooperare pentru Europa de Sud Est și aduce o contribuție crucială la procesul de armonizare a sistemului de educație și instruire pe ape interioare, cu impact major asupra mobilității forței de muncă din regiunea Dunării, inclusiv a țării noastre”, a declarat directorul general CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa. Proiectul condus de CERONAV și având un consorțiu alcătuit din 14 parteneri din 8 țări (Germania, Austria, Slovacia, Croația, Ungaria, Bulgaria, Serbia și România) și 7 parteneri strategici din Franța, Olanda, Belgia, Cehia și Germania se va derula pe o perioadă de 30 de luni până la finele lunii iunie 2019 și va avea o contribuție semnificativă la promovarea și implementarea în macroregiunea Dunării a viitoarei Directive Europene privind recunoașterea calificărilor profesionale în navigația pe ape interioare.

 

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions