Connect with us

Actual

Protest în fața Poliției municipiului Mangalia. Ce solicită sindicaliștii

Published

on

Astăzi, 30 martie, în fața sediului Poliției municipiului Mangalia are loc un protest al polițiștilor care fac parte din Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC). Acesta se desfășoară pe parcursul a două ore.

Sunt polițiști care reclamă comportamentului comandantului, comisar șef Marian Dincă.

”Polițiștii din Mangalia nu sunt sclavi, nu sunt slugi. Sunt polițiști și vor doar respect. Au ieșit în stradă pentru a-și striga nedreptatea produsă de managementul Poliției municipiului Mangalia.”, a spus Vasile Zelcă, președintele SNPPC.

”Apucăturile de vechil, ale unor manageri din Poliție, sunt incompatibile cu aceste vremuri!

Advertisement

,,Domnul comandant”, din prea mult zel și dorință de afirmare, manifestă adesea un comportament managerial cu tente dictatoriale, utilizează un limbaj agresiv-intimidant și face aprecieri discreționare vizavi de colegii săi, uitând faptul că aceștia sunt încadrați, asemenea lui, în organigrama Poliției Române și nu pe ștatul propriu de plată.

Domnilor manageri, nu uitați: polițistul, indiferent de grad, funcție și vechime, se află exclusiv în slujba legii, în folosul cetățenilor, al comunității și al statului!”, au postat sindicaliștii pe pagina de facebook.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Cuget Liber

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement