Conecteaza-te cu noi

Politica

Protest USR în fața Palatului Cotroceni: Iohannis, numit „Dealer neautorizat BMW“

Published

on

Mai mulți membri USR au organizat în această dimineață un protest în fața Administrației Prezidențiale din București: „Se încearcă mușamalizarea unei achiziții cu dedicație de 600 de BMW-uri de la prietenul președintelui Klaus Iohannis pentru Poliția Română”. „Participanții i-au acordat președintelui Klaus Iohannis titlul, pe deplin meritat, de ‘Dealer neautorizat BMW’”, anunță USR. Președintele USR Cătălin Drulă a făcut mai multe sesizări în cazul acestei achiziții către Parchetul European, OLAF, Unitatea de audit a DG Regio, Curtea de Conturi, Autoritatea de Audit și Organismul Intermediar Transporturi.

„Ministrul Lucian Bode care are în subordine Poliția Română s-a încurcat în hârtii și minciuni pentru a explica această achiziție”. potrivit comunicatului de presă.

Ministrul Bode a declarat joi că licitația pentru autospecialele de poliție a fost pregătită de USR în perioada în care se afla la guvernare. Mai mult, furnizorul autospecialelor a finanțat USR în campania electorală.

Amintim că, Poliția Română vrea să cumpere în perioada următoare 75 de motociclete care să aibă cutie de viteze cu minim 5 trepte, motor cu o putere de minim 90 kw și o viteză maximă de minim 200 km/oră. Contractul, estimat la peste 1,8 milioane de euro, face parte dintr-o licitație mai mare a Poliției, însă pentru motociclete este o singură ofertă depusă de Automobile Bavaria, firma condusă de Michael Schmidt, prietenul președintelui Klaus Iohannis, scrie hotnews.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

Sursa foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions