Conecteaza-te cu noi

Politica

PSD anunţă amendamente la Bugetul de stat pe 2021

Published

on

Senatorul PSD Radu Oprea a anunţat că social-democraţii au discutat, în şedinţa BPN de luni, despre amendamentele pe care formațiunea le va depune la Legea Bugetului de Stat pe 2021. Printre acestea se numără şi un amendament prin care sunt ceruţi mai mulţi bani pentru termoficare în Bucureşti.

“Vor fi amendamente pe care le vom depune, s-a discutat despre acest lucru astăzi în Biroul Permanent Naţional. Toate promisiunile noastre din campania electorală, felul în care am argumentat în bugetul alternativ că lucrurile se pot întâmpla şi altfel vor fi în amendamentele pe care le vom depune. Am argumentat că în aceleaşi condiţii restrictive de deficit bugetar, pe o creştere estimată de 1118 miliarde lei, putem, prin redistribuire, să găsim suficiente resurse şi pentru creşterea punctului de pensie şi pentru salarii. Vă pot da un exemplu pe care astăzi doamna Gabriela Firea l-a argumentat. Vor depune un amendament toţi parlamentarii din Bucureşti pentru termoficare, pentru că este nevoie de fonduri mai mari acolo. Vom veni cu un amendament prin care solicităm ca ministerul de resort să aibă bani mai mulţi pentru termoficarea Bucureştiului”, a declarat Radu Oprea.

INFO! Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost publicat, joi seară, pe site-ul Ministerului Finanţelor. Acesta prevede că bugetul de stat se stabileşte la venituri în sumă de 174.102,0 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 318.456,6 milioane lei credite de angajament şi în sumă de 261.451,7 milioane lei credite bugetare, cu un deficit de 87.349,7 milioane lei.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions