Politica Slide

PSD Constanța, după condamnarea lui Dragnea: “Pârghii oculte au funcționat în defavoarea democrației și justiției corecte”

iun. 21, 2018 Mihaela Tîrpan

La doar câteva ore de la condamnarea șefului lor de partid, social democrații constănțeni transmit, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a organizației județene Constanța, că data de 21 iunie va rămâne în istoria ca un “moment negru”. Totodată, liderii PSD Constanța susțin că “pârghii oculte au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției corecte”.

Iată mesajul complet al PSD Constanța:

“Ziua de joi 21 iunie a.c. va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentință juridică nedreaptă și aberantă, nefundamentată pe dovezi și fapte a interferat nepermis cu viața politică a țării.

Într-o vânătoare neobosită împotriva formațiunii politice care a câștigat categoric alegerile electorale, Partidul Social Democrat dar și împotriva liderului său, președintele Liviu Dragnea, pârghii oculte au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile și nu pe denunțuri obținute cu forța.

Milioane de oameni care cred în construcția politică de succes a PSD și care i-au acordat încrederea, în Parlament și pentru Guvernul României au fost sfidați și desconsiderați de o decizie strâmbă, influențată de protocoalele ilegale și de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României.

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Constanța este mai solidară ca oricând cu președintele Liviu Dragnea și conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei țări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite și construirii unui viitor mai bun pentru cetățenii României.

Adevărul și Justiția vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi fi restabilită.”

Citiți și:

Liviu Dragnea, ÎNCHISOARE cu EXECUTARE

 

Comments

comments