Connect with us

Politica

PSD Constanța, în plin proces de reorganizare. Șeful de la Drumuri Județene este noul secretar general al organizației

Published

on

Vicepreședintele PSD Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a anunțat că, noul comunicator al Organizației social democraților constănțeni este Lucian Lungoci. În același timp, Lungoci a preluat mandatul de secretar general al Organizației Constanța a PSD de la Gheorghe Donțu, cel care a preluat șefia Organizației de Seniori a PSD Constanța. “Pentru orice informație publică, cel care vă poate ajuta este Lucian Lungoci, care a preluat mandatul de secretar general al PSD Constanța de la Gheorghe Donțu, care acum este șeful organizației de seniori. Despre ministrul Mircea Dobre, cel pe care voi îș știați purtător de cuvânt al PSD Constanța, nu știu ce să vă spun, însă totul se va clarifica în perioada imediat următoare, depinde totul de ceea ce urmează să se întâmple la nivel național”, a declarat vicele PSD Constanța.

Lucian Lungoci este șeful Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

Țuțuianu a anunțat că modificările interne au fost făcute recent și urmează noi ședințe interne, temele discuțiilor fiind diverse.

Foto: Ziua de Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!