Conecteaza-te cu noi

Politica

PSD, PNL și UDMR au îngropat proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin

Published

on

Parlamentarii PSD, PNL și UDMR au demonstrat, astăzi, că se înțeleg de minune atunci când vine vorba de interesele lor. În acest sens, plenul Camerei Deputaţilor a respins, astăzi, proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Este vorba de un proiect depus în 2015 şi care a rămas blocat în comisii, la Camera Deputaţilor, timp de 7 ani, potrivit news.ro. În dezbaterile din plen, deputatul Ludovic Orban a criticat votul de respingere a proiectului de către grupul parlamentar PNL.

„Alegerea primarilor în două tururi este fundamentală pentru o democraţie autentică. Îmi pare rău că voi, care defilaţi sub un blazon pe care nu îl meritaţi, aţi uitat că Guvernul sprijinit de voi a căzut prin moţiune, cu votul actualilor parteneri de la PSD şi cu UDMR, de asemenea cu voi în alianţă. Astăzi, arătaţi că nu mai aveţi nimic,aţi devenit pesedişti, ca să nu spun tiriplici, cum a spus Ciolacu”, a declarat Ludovic Orban.

„Domnule preşedinte cu memorie scurtă, vă amintesc că în 2017, în campania internă, mergeaţi în campanie şi le spuneaţi primarilor că nu veţi modifica de niciun fel legislaţia electorală şi că susţineţi alegerea primarilor într-un singur tur. Aşa că, dacă e cineva tiriplici, acela e Ludovic Orban”, a replicat liberalul Florin Roman, în plen.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions