Conecteaza-te cu noi

Actual

Pugilista Amalia Niță s-a calificat în finala Campionatului European de tineret!

Published

on

amalia nita

Amalia Niță de la CSM Constanța va boxa pentru titlul european! La Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croaţia), astăzi, Amalia Niță de la CSM Constanța a reușit o victorie concludentă, 5-0, la puncte în semifinalele categoriei 75 kg, în fața reprezentantei gazdelor, Ema Plazina.

„Amalia și-a demonstrat valoarea și a reușit o calificare, fără emoții în finala Campionatului European, după un meci pe care l-a dominat, punctând clar. Constănțeanca este neînvinsă în carieră, fiind dublă campioană de junioare, iar anul trecut a cucerit aurul, la categoria 70 kg, la Europenele de tineret de la Erevan (Armenia).“, spune CSM Constanța.

În finala competiției continentale, duminică, Amalia Niță se va confrunta cu ucraineanca Olha Pylypchuk, învingătoare în cealaltă semifinală, cu 5-0 la puncte, în fața sportivei Zelina Ozdemir din Turcia.

Lotul feminin al României este antrenat de Constantin Gălbenuşe şi Luminiţa Turcin, iar la CSM Constanța, Amalia Niță este pregătită de Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

Sursa tex și foto: Facebook/CSM Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions